Eylül 28, 2024, 08:34:28 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - hamburglu38

Sayfa: [1]
1
nasil attin bu golü bie ?

2
Fifa 07 Forumu / Ynt: FİFANIN SAÇMALIKLARI
« : Şubat 21, 2007, 15:58:00 ös »
ya ben fb liyim ama o arkadasin dediginide cok koptum yani. Hakkaten 8 defa final oynadik ama kupayi alamadik ya sadece 4 defa alabildik. 8 finalide alsaydik 12 kupamiz olacakti.

Hakkaten FIFA nin icine dogmus olabilir FB nin bu sene Türkiye Kupasini Kazanacagi. :D :D :D

Bide benim gördügüm hatalari söyleyim: Mesela bana cok komik gelen olaylardan biride yenilen takim oyuncularinin mac sonunda sevinmesi. bunu cok yasadim. ben yenildigim maclarda benim oyuncular sevindiler ve tribünlere el hareketi yaptilar. (Belkide benden gizli sike yapip kazanacaklari paralara sevindiler) ya yenilen takim sevinirmi? cok aptalca.
iyi dikkat edin mac sonrasi görüntülere eger yenilirseniz !
sonracigima bu Fifada besiktas macinda trabzon bayraklarini tribünde görüyoruz. Frikikde yüzde 90 oldugu konusuna bende katiliyorum. hep yiyorum frikikden gol. bide cok dikkatimi ceken olaylardan biri ama bu övgü mahiyetinde kornerlerden gol atabilmemiz. ben cok korner golu attim. bu özellik daha önceki yillarda yoktu.

Fb Sadece Türkiye Kupasini degil Sampiyonlugu ve olursa UEFAyida alacak bu sezon. Biz cünkü Fb liyiz. Gecen seneden ders aldik. ayrica Gs gecen sene sampiyonlugu kazandi. ama biz hediye ettik. 1- konyasporun AHI tuttu. 2- Denizliye de gol atamiyorsak sampiyonluk hakkimiz degildi. BU DEDIKLERIM BÖYLE BILINE...

saygilar...

3
Fifa 07 Forumu / Ynt: Replay Sorusu???
« : Şubat 21, 2007, 15:03:03 ös »
ya frapsi indirdim key falan istiyo elinizde full sürümü varmi? nasil kullaniliyor?
tesekkürler

Sayfa: [1]