Temmuz 07, 2024, 19:40:41 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - scottish

Sayfa: [1]
1
Fifa 07 Forumu / Fifa 07 de HATA var
« : Aralık 27, 2006, 00:34:17 öö »
Oyunu ilk oynadığım zamanlarda kariyer modunda şampiyonlar liginde grubumda olmayan takımlarla maç yapıyordum,bu maçları sponsor ayarlıyor deyip pek önemsemiyordum.Aynı şey bu akşamda başıma geldi.Yine sponsorun ayarladığı maçlardır deyip maçları oynadım fakat çeyrek final eşleşmelerini görünce şoke oldum çünkü Fenerbahçe ve Fenerbahçe eşleşmişti.Şoku üzerimden attıktan sonra maçları Qick sim yaparak geçtim yani takımlardan biri yarı finale kaldı.

Bence bu oyunda yapılan hata şampiyonlar ligine kalan takımların ayarında yapılmış.Ben şampiyon olduğum sezon T.s. ikinci olmuştu ve ben Fortiside almıştım.3. ve 4. takım uefa kupasında oynuyor.T.s. ikinci olduğu için şampiyonlar liginde oynuyordu.Bu hatanın sebebi bence hem ligi hemde kupayı aynı takımın alabileceğini hesaplamadılar heralde.Ben fortisi ve ligi aldığım için iki takım halinde şampiyonlar ligine kaldığımı düşünüyorum.

Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Sayfa: [1]