Ekim 06, 2024, 21:23:29 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Adembuyuk

Sayfa: [1]
1
Futbol ve Diğer Sporlar / Andre Moritz Mersin'de
« : Haziran 23, 2011, 19:28:53 ös »

Mersin İdman Yurdu, Kayserispor’la yollarını ayıran Brezilyalı yıldız Andre Moritz’i transfer etti.25 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada Kayserispor’la yolları ayrılan Andre Moritz’le 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Moritz camiamıza hayırlı olsun. Kaliteli bir futbolcuyu takımımıza kazandırdık” dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Kahramanlı, bir stoper, bir de forvet transferi yapacaklarını sözlerine ekledi.

2
Futbol ve Diğer Sporlar / Eskişehirspor Gurbetçi Avına Çıktı
« : Mayıs 14, 2011, 00:07:45 öö »

Eskişehirspor, Almanya’nın Eintracht Frankfurt II takımında forma giyen Deniz Vural ile ön protokol imzaladı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile ön protokole imza atan 1988 doğumlu Deniz Vural, orta sahada görev yapıyor.
Avustralya’nın Melbourne Southern Stars takımında forma giyen 21 yaşındaki Koray Suat ve Almanya’nın FSV Frankfurt II takımında forma giyen Berat Karabey de takımda denenmeye alındı.

Kırmızı-siyahlı takım, Almanya’nın Greuther Fürth takımında oynayan 22 yaşındaki Sercan Sararer’i de renklerine katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehirspor yöneticilerinin Portekiz’in Braga takımında forma giyen Brezilyalı stoper Paulo Cesar Rocha Rosa ile de anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

3
Futbol ve Diğer Sporlar / Giresunspor, Ligde Kalacak!
« : Nisan 03, 2011, 00:27:04 öö »

1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un Basın Sözcüsü Fatih Sandal, ”Akhisar Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Sandal, yaptığı açıklamada, hafta sonu iç sahadaki Akhisar Belediyespor maçının kendileri gibi ligde kalma mücadelesi veren rakipleri için de çok önemli olduğunu söyledi.

Son haftalarda ligin iyi oynayan ekiplerinden olduklarını ve bu durumu devam ettirmek istediklerini belirten Sandal, ”Önümüzdeki süreçte AkhisarBelediyespor ile başlayan Diyarbakırspor ve Altay ile devam eden çok önemli üç karşılaşma var. Bu maçlardan 9 puan çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Şu an tamamen Akhisar Belediyespor maçına konsantre olduklarını vurgulayan Sandal, şunları kaydetti: ”Sahamızda oynadığımız maçlarda rakibe baskı kurup bunun sonucunda bol gollü galibiyetler alabiliyoruz.Akhisar Belediyespor maçında ilk yarı öne geçmek ve üstünlüğümüzümaçın sonucuna yansıtmak istiyoruz. Rakibimiz deplasmanda beraberliğe oynayan ve bu konuda başarılı bir takım. Biz iç saha ya da deplasman durumunu gözetmeden çıkacağımız her maçı kazanmak zorundayız. AkhisarBelediyespor müsabakasında kazanan taraf olacağımıza inanıyoruz.”

Sandal, ligde kalma mücadelesi verdikleri zorlu dönemde kentin ileri gelenleri başta olmak üzere tüm Giresunluların takıma destek vermelerini de istedi.

4
Futbol ve Diğer Sporlar / T.Linyitspor 1-0 Denizlispor
« : Nisan 03, 2011, 00:24:35 öö »

Bank Asya 1. Lig’de zirve mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor için son haftalara girilirken büyük önem taşıyan karşılaşmada,  ev sahibi takım güçlü rakibi Denizlispor’u 1-0′lık skorla geçti.
Bu sonucun ardından 13. galibiyetini alan Tavşanlı Lintiyspor puanını 47′ye çıkararak şampiyonluktaki iddiasını sürdürmeye devam etti.
Ev sahibi ekibin golünü 33. dakikada Mehmet Akyüz attı.
Denizlispor ise, aldığı yenilgi sonrası 37 puanda kalarak play-off mücadelesinde büyük yara aldı.

-TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1 – DENİZLİSPOR: 0
Stat: Dumlupınar
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Şenol Ersoy, Cevdet Kömürcüoğlu
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Oğuz, Taner, Tanju, Emrah, Abdi  (Dk. 87 Cem ), Mehmet Besler, Mehmet Akyüz, Ahmet Yakak, Ogunseye  (Dk. 83 Fatih ), Davut, Hasan Ali  (Dk. 53 Mikail )
Denizlispor: Zafer, Yasin, Ahmet Burak Solakel, Braga, Ceyhun, Ahmet Çağıran, Koffi  (Dk. 46 Emrah ), Fatih Yiğen  (Dk. 85 Roberts ), Ahmet Cebe, Fatih Ceylan  (Dk. Serdar ), Adem
Gol: Dk. 33 Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı Kartlar: Dk. 28 Mehmet Besler, Dk. 34 Ogunseye, Dk. 58 Davut, Dk. 87 Mikail (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 26 Ceyhun, Dk. 28 Braga, Dk. 74 Ahmet Cebe (Denizlispor)

5
Futbol ve Diğer Sporlar / Youla, Kaza Geçirdi!
« : Mart 29, 2011, 20:07:49 ös »

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor’un Gineli futbolcusu Souleymane Youla, bugün antrenmana giderken trafik kazası yaptı.

Golcü oyuncu, kazadan yara almadan kurtuldu.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Youla, kulübün kendisine tahsis ettiği otomobille bugün öğle saatlerinde antrenman için tesislere giderken, Denizli- İzmir karayolunda başka bir araca arkadan çarptı.

İki otomobilin de hafif hasar gördüğü kazada yaralanan olmadı.

6
Futbol ve Diğer Sporlar / Bank Asya'da 27.Hafta Geride Kaldı!
« : Mart 29, 2011, 20:04:36 ös »

Bank Asya 1.Lig’de 27.Hafta, üst sıralarda ki takımlar adına pek te iyi geçmedi.Orduspor ile Boluspor’un karşılaşması berabere bitti ve 2 takımda puan kayıplarına devam etmiş oldu.Sonrasında Tavşanlı  , Karşıyaka deplasmanında berabere kaldı . Ç.Rize ise Altay maçında 2-0ı koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.Düşme hattını ilgilendiren Giresunspor, Akhisar maçı ise haftanın en zevkli maçlarından biri oldu.2 takımda inanılmaz mücadele ettiği müsabaka , Giresunspor’un 1-0lık galibiyeti ile sonuçlandı.Adanaspor, Denizlispor’dan aldığı 1 puan ile lige daha sağlam tutundu.Haftanın süprizi ise Gaziantep B.B.’nin , Mersinimizi 1-0 ile yenmesi oldu.Özellikle 2. yarıda inanılmaz kaliteli futbol oynayan Mersin İdman Yurdu ; şansızlık ve hakem hatalarına birde ilk 11 den 4 sakat oyuncusundan mahrum çıkınca sonuç hüsran olmuştu.Şampiyonluğa inanan şehirimizde biranda ümitsizlik başladı.

27.Haftanın en kolay maçını ise Samsunspor oynadı.Küme düşmeyi garantilemiş Diyarbakırspor’u 5-0 ‘ la geçmeyi başardı.Samsun adına 3 gol atan Zenke, haftanın en iyi oyuncusu olmaya hak kazandı.

Haftanın Hayal Kırıklığı: Özgüç Türkalp

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Mersin İdman Yurdu maçını yöneten Özgüç Türkalp ;  Mersin’in 2. yarıda 2 net penaltısını görmeyerek maçın kaderine doğrudan etki etmiş oldu.Maç içerisinde sertliklere izin veren Türkalp, bazı pozisyonlarda ise sertlik yokken kartına ve düdüğüne başvurdu. Konyaspor Fenerbahçe arasında oynanan ve unutulmayan maçta Anelka’nın elle attığı golü görmeyen Türkalp, bu maç ise Şehmuz’un kafa vuruşunu 2 eliyle karşılayan Antepli oyuncuyu görmeyerek skandal bir karara imza attı.
KAYNAK

Sayfa: [1]