Eylül 29, 2024, 14:26:39 ös

Gönderen Konu: Fener Seriyi Bozmadı : 1-0  (Okunma sayısı 1238 defa)

Çevrimdışı ays

  • Daimi Üye
  • İleti: 5908
  • Karma: 85
  • Sorry For Party Fucking
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fener Seriyi Bozmadı : 1-0
« : Eylül 21, 2009, 00:24:00 öö »
Fener seriyi bozmadı: 1-0
Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golü serbest vuruştan Vederson kaydetti.
20 Eyl 2009 23:01:13

Goal.com

Fenerbahçe 1 - 0 İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Gol: Vederson (34') (Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a farklı mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'ye yenilen Fenerbahçe, moral kazanmak için sahaya çıktı.

Temposuz ilk yarı

Maça iyi başlayan konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. İ.B.B. oyunu Fenerbahçe yarı sahasına yıkarken kaleci Volkan'ın hatasından doğan pozisyonu iyi değerlendiremedi. 20. dakikada ise İ.B.B ceza sahasında yaşanan karambolde topu iki kez kaleye gönderen Güiza'ya kaleci Oğuzhan izin vermedi. 30. dakikada ise Vederson'un pasında Santos topu kontrol edemedi. Kazım, önünde kalan topa sert vurdu. Top İ.B.B. defansında döndü. 34. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Vederson geçti. Vederson'un sert vuruşu kaleci Oğuzhan'ın sağından ağlarla buluştu. Golden sonra oyunun kontrolünü elinde bulandıran Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 galip tamamlamayı başardı.

Pozisyon yok

İkinci yarıya da İstanbul Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. İbrahim Akın'ın oyuna girmesiyle hareketlenen kouk ekip, net pozisyonlar üretmekte zorlandı. Fenerbahçe ise buna karşılık top kayıplarıyla oyuna başladı. Pozisyonsuz geçen yirmi dakikanın ardından Fenerbahçe, kanatları kullanmaya başladı. Fakat İ.B.B. defansı rakiplerine net bir pozisyon vermedi. Konuk ekip 74. dakikada Okan'ın vuruşundan sonuç alamadı. 78. dakikada ise Gökhan'ın ortasına hamle yapan Alex'ten önce Vinicius topa müdahale etmeyi başardı. 84. dakikada ise Semih'in ceza sahası yayından yaptığı vuruşu Oğuzhan karşıladı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise İ.B.B. kazandığı serbest vuruşlardan sonuç alamadı. Fenerbahçe üç puanı tek golle almayı başarıyor: 1-0

Maçtan dakikalar

İlk yarı

İskerder Alın'ın sağ kanattan yaptığı ortayı kaleci Volkan elinden kaçırdı ama İBBli oyunculardan önce Gökhan Gönül topu uzaklaştırdı.

20° Sol kanattan Alex'in ortasında yerdeki Kazım topa dokundu, Santos'un önüne gelen topu Güiza'ya çıkardı. Güiza'nın vuruşu Oğuzhan'dan döndü, Güiza bir kez daha vurdu yine Oğuzhan başarılıydı.

30° Alex'in pasında Vederson ortasını yaptı. Santos ceza sahasında topu kontrol edemedi. Kazım önünde kalan topa vurdu ama top savunmadan döndü.

34° Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Vederson sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

İkinci yarı

48° İbrahim Akın'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruş Gökhan Kaba'ya çarptı ve kaleci Volkan'da kaldı.

66° Sağ kanattan Gökhan'ın ortasını kaleci Oğuzhan Güiza'dan önce topu kontrol etti.

74° Sylla'nın pasında ceza sahası ön çizgisinin hemen önünde Okan vuruşunu yaptı ama başarısız.

84° Paslarla gelen Fenrbahçe'de Semih yayda topla buluştu ve vuruşunu yaptı. Kaleci Oğuzhan pozisyonda başarılıydı.
-yokum.