Eylül 30, 2024, 02:28:54 öö

Gönderen Konu: Yobo'nun Gidişi Taraftarı Kahretti!  (Okunma sayısı 1143 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yobo'nun Gidişi Taraftarı Kahretti!
« : Eylül 01, 2010, 13:13:33 ös »
Fenerbahçe'nin, Nijeryalı stoper Joseph Yobo'yu kiralık olarak kadrosuna katması Everton taraftarını üzdü.



Everton kulübünün resmi internet sitesindeki forumlarda Yobo'nun Fenerbahçe'ye transferini tartışan İngiliz taraftarlar, 8 yıldır Everton forması giyen futbolcularının takımdan gönderilmesi nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti. Yobo'nun gerçek bir profesyonel olduğunu ve Everton'a büyük hizmetlerde bulunduğunu belirten taraftarlar, Nijeryalı futbolcuya Fenerbahçe'de başarılar diledi.

İngiliz taraftarların Joseph Yobo için yaptığı yorumlardan bazıları şöyle:


-Yobo çok kaliteli bir futbolcu. Forma şansı bulmadığı zamanlarda bir kez bile şikayet ettiğini duymadım. Tam bir profesyoneldi. Everton'ın kötü dönemlerinde bile burada olmaktan dolayı çok mutlu gözüküyordu. Hoşçakal ve teşekkürler.

-Sylvain Distin'den milyon kat daha iyi bir futbolcuydu. Gönderilmesine üzüldüm.

-Çok iyi bir futbolcuydu, çok profesyoneldi ve 8 yıldır kendini Everton'a adamıştı. Nerede olursa olsun, gelecekte kendisine başarılar diliyorum

-Kendisinin gidecek olması nedeniyle çok üzgünüm. Fakat bu onun için en iyisiyse, umarım orada başarılı olur. İyi şanslar Joseph.

-Yobo'yu elimizde tutmalıydık. Çok iyi bir defans oyuncusu ve daha 29 yaşında. Kendisini göndermek için 4-5 senemiz daha vardı.

-Yobo'nun gittiğini görmek benim için çok üzücü. Kendisine iyi şanslar diliyorum.