Eylül 29, 2024, 06:40:05 öö

Gönderen Konu: Arda'dan Bir Şok Daha  (Okunma sayısı 895 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Arda'dan Bir Şok Daha
« : Eylül 10, 2010, 11:01:59 öö »
Belçika karşısında oynanan milli maçta sakatlanan Arda Turan'ın en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak gelen son haberler, rehabilitasyon sürecine bağlı olarak bu sürenin 1.5 aya çıkabileceği yönünde.



Sakatlıklardan çok çeken Galatasaray’a bir  kötü haber de Arda Turan’dan gelmişti. Belçika karşısında, Fellaini’nin darbesiyle yerde kalan genç yıldız, büyük bir fedakarlıkta bulunarak acı çekmesine rağmen maça devam etmiş ve galibiyeti getiren golü atmıştı. Maçtan sonra yapılan açıklamada, Arda’nın bileğinde bulunan bağlardan ikisinin kopma noktasına geldiği, birinin de zedelendiği belirtilmişti. İlk yapılan tetkiklerin ardından başarılı futbolcunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı anlaşılmıştı. Arda’nın tedavi sürecine göre 2 haftada iyileşmesi muhtemel ancak bu tarz sakatlıklarda oyuncuların takımla idmanlara başlama sürecinin 1.5 ayı bulabileceği belirtildi.

Hakan 2 haftada dönebilir
Bu arada Basketbol Milli Takımı’nın Slovenya’yla oynadığı karşılaşmayı salondan izleyen Arda’ya, “Sakat sakat dışarılarda geziyor” şeklinde eleştiriler yöneltilmişti. Ancak genç futbolcuya takılan atelin, yürüse bile sakat olan bölgede baskı oluşmasını engellediği, bu nedenle yatmasıyla yürümesi arasında bir fark olmadığı öğrenildi. Bir diğer sakat Hakan Balta’nın ise bekleneni aksine 1 ay değil, iki hafta sonra dönme ihtimali olduğu bildirildi.

’Oyundan çıkmayı düşünmedim’

Arda, sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Acı çekmeme rağmen çıkmayı hiç düşünmedim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım” dedi.  Genç yıldız ayrıca tedavisinin başladığını en kısa sürede sahalara dönmek istediğini söyledi.