Eylül 29, 2024, 00:38:39 öö

Gönderen Konu: "Transfer için acelemiz yok"  (Okunma sayısı 985 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Transfer için acelemiz yok"
« : Mayıs 20, 2010, 13:39:08 ös »
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, dış transferde aceleci olmayacaklarını belirterek, "İç transferi tamamladıktan sonra eksik yerleri dış transferlerle tamamlayacağız" dedi.



Mehmet Özdilek yaptığı açıklamada, Antalyaspor’un 2010-2011 futbol sezonunda daha iyi ses getirmesi için iyi bir kadro oluşturmak istediklerini, çalışmalarının da bu yönde sürdüğünü bildirdi.

Transferde heyecan yapmamak gerektiğini ifade eden Özdilek, "Bütün kulüpler beklemede. Hem transfer için zaman çok, hem de acele edecek bir durum yok. Öncelikle iç transferi 10 gün içinde tamamlayacağız. Sonra dış transfere bakacağız" diye konuştu.

Dış transfer çalışmalarının, iç transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayacağını anlatan Özdilek, "İç transferi tamamladıktan sonra eksik yerleri dış transferlerle tamamlayacağız. Takımdaki 8 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız. Şu ana kadar sadece kiralık olan Radoslav Batak ile yollar ayrıldı. Dış transferde kiralık oyuncular da var. Onların durumu da önemli. Bütün bunları düşünerek transferi bu yönde yapacağız" ifadelerini kullandı.

Özdilek, bu yıl 6 yabancı oyuncu hakkını kullanmak istediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Antalyaspor 6 yabancı hakkını kullanacak. Antalyaspor’da yabancı oyuncu olarak sözleşmesi devam eden Serge Pacome ile yeni sözleşme imzalanan Ali Zitouni bulunuyor. 4 yabancı oyuncu daha alacağız. Bize sahada oynayan oyuncu gerekli. Kulübede oturacak yabancı oyuncuya ihtiyacımız yok. Transfer ekibimiz bir süredir birçok oyuncuyu takip etti. Beğendiklerimizle görüşeceğiz. Anlaşma sağladıklarımızla da sözleşme imzalayacağız. Dış transferde de aceleci olmayacağız. Hata yapma lüksümüz yok."