Eylül 29, 2024, 10:34:07 öö

Gönderen Konu: Tek maç yetti  (Okunma sayısı 853 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Tek maç yetti
« : Mayıs 26, 2010, 13:50:51 ös »
Geçen haftaya kadar yapılan anketlerde Arda'nın satılması görüşü ağır basarken, genç yıldızın Çek Cumhuriyeti karşısında oynadığı futbolun ardından ibre tersine döndü.



Sarı-Kırmızılı ekipte bu sezonun en çok konuşulan ismi kuşkusuz Arda Turan’dı. Lig başlamadan önce 10 numaralı formayı sırtına geçirip kaptanlık pazubandını koluna takan genç futbolcu, her hareketiyle olay olurken, sonunda taraftarların protesto ettiği 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da kalıp kalmayacağı merak konusu haline geldi. Yıldız oyuncuyla Tottenham ve Manchester City’nin yakından ilgilenmesi de Kaptan’ın Florya’daki geleceği hakkında soru işaretleri oluşmasına yol açtı. Transfer söz konusu olduğunda Liverpool’a gitme hayalini her fırsatta dile getiren, ancak topu yönetime atan Arda hakkında yapılan anketler de ilgi çekiciydi.

Genel görüş belli oldu
Sakatlığı nedeniyle ligin son haftalarında verimli olamayan Arda’nın satılması için doğru zamanın geldiği yönündeki seçenekler tüm anketlerde ağır basıyordu. Ancak Arda’nın ABD’deki A Milli Takım kampında Çek Cumhuriyeti’ne karşı gösterdiği performans fikirlerin bir anda değişmesini sağladı. Webaslan.com’un son anketinde, “Sizce takım kaptanımız Arda Turan satılmalı mı?” sorusunu yanıtlayan 56 bini aşkın futbolseverin yüzde 54’ü, “Hayır” cevabını vererek tribünlerin genel görüşünü dile getirdi.