Eylül 29, 2024, 14:29:22 ös

Gönderen Konu: Şaka değil gerçek!  (Okunma sayısı 894 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Şaka değil gerçek!
« : Mayıs 26, 2010, 13:55:52 ös »
Ertuğrul Sağlam önceki gün üç büyüklere mesaj yollamıştı, dün de gerçek ortaya çıktı. Timsah, Servet için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Nonda ve Papiss Cisse için de kolları sıvadı.



Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan Bursaspor, güçlü ve alternatifli bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız isimleri listesine alan Yeşil-Beyazlılar, 10 Haziran’da başlayacak transfer döneminin ardından bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Futbolcularına talip olan üç büyüklere önceki gün göndermede bulunan ve, “Beşiktaş’tan Bobo, Fenerbahçe’den Alex, Galatasaray’dan da Arda, Servet ve Baros’a talibiz” diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın mesajı gerçek çıktı. Timsahlar’ın Servet için Galatasaray’ın kapısını çaldığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni sezonda düşünmediği Servet’in de Bursaspor’a sıcak baktığı kaydedildi. Son Şampiyon, listesindeki oyuncularla görüşmeleri tek tek sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’dan ayrılan Nonda’ya da talip olan Yeşil-Beyazlılar’ın B planını da hazır...

Gözler Almanya’da
Sağlam’ın raporu doğrultusunda Almanya’ya giden ve transfer listesinde bulunan futbolcularla görüşen futbol şube sorumlusu Mesut Mestan da iyi haberlerle Bursa’ya döndü. Alman Frieburg forması giyen golcü oyuncular Mohammadou İdrissou ve Papiss Cisse’yle masaya oturan Mestan’ın iki futbolcunun menaceriyle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve gelecek hafta içinde transferin netleşeceği açıklandı.