Eylül 29, 2024, 16:22:03 ös

Gönderen Konu: Herkese şans verecek  (Okunma sayısı 993 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Herkese şans verecek
« : Mayıs 26, 2010, 13:59:59 ös »
Türkiye, ABD'deki ikinci hazırlık maçında bu akşam Kuzey İrlanda ile karşılaşacak. Hiddink, Çekler karşısında forma giymeyen isimleri sahaya sürecek.



A Milliler ABD’de kampındaki ikinci karşılaşmasında bu akşam Kuzey İrlanda ile karşılaşacak. TSİ 20.30’da başlayacak maç, NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Harford kentindeki Veterans Stadı’ndaki maçta dün sabah saatlerinde Connecticut’a geçen Ay-Yıldızlılar, kaldıkları otelde bir süre dinlendikten sonra İrlanda mücadelesinin son provasını gerçekleştirdi. Teknik direktör Guus Hiddink, yaklaşık 2 saat süren ve basına kapalı olarak yapılan antrenmanda taktiğin yanı sıra, bugün sahaya süreceği onbiri de belirledi.

İç saha formasıyla ilk kez
Bu kampta tüm oyuncularına şans vermek isteyen Hiddink’in, 2-1 kazanılan Çek Cumhuriyeti maçının aksine kadroda farklı isimlere şans tanıyacağı bildirildi. Sakat Mehmet Topuz’un oynamayacağı, Mehmet Topal’ın ise durumunun iyi olduğu vurgulandı. Ay-Yıldızlılar mücadelede iç saha maçları için dizayn edilen formayı ilk kez giyecek. Öte yandan Hollandalı çalıştırıcı idmanlarda futbolcularının pestilini çıkarırken, yaptığı esprilerle de takımın moralini üst seviyede tutmayı başarıyor.


TÜRKİYE
Onur
Hamit
Emre Güngör
İ.Toraman
İ.Köybaşı
Nuri
Selçuk İnan
Kazım
Tuncay
Semih
Sercan
T.D.: Guus Hiddink

KUZEY İRLANDA
Blayney
Craigan
McAuley
McGivern
Little
Evans
Braniff
Garrett
Mulgrew
Feeney
Lawrie
T.D.: Nigel Worthington

Stat: Veterans
Saat: 20.30
Yayın: NTV Spor
Hakemler: Terry Vaughn, Thomas Supple, Adam Wienckowski