Ekim 06, 2024, 01:44:12 öö

Gönderen Konu: Drogba G.Saray'ın teklifini kabul etti  (Okunma sayısı 844 defa)

Çevrimdışı Thecollector

  • Daimi Üye
  • İleti: 1207
  • Karma: 13
  • İnsan
    • Profili Görüntüle
Drogba G.Saray'ın teklifini kabul etti
« : Haziran 21, 2011, 11:27:05 öö »
Fildişili yıldızın menajeri Frelot, G.Saray yönetimine müjdeyi verdi. Cimbom yılın transferini bu hafta içinde bitirebilir




Forlan'da yaşanan krizin aşılamaması üzerine Drogba, Saviola ve Fabiano gibi isimlere yönelmek zorunda kalan Galatasaray'a, dün İngiltere'den gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Yönetimde büyük sevinçle karşılanan bu flaş gelişmeye göre, Chelsea'nin süper yıldızı Didier Drogba, Galatasaray'ın yaptığı transfer teklifini kabul etti. Fildişili golcünün menajeri Pierre Frelot, Galatasaraylı yöneticilere, "Didi teklifinizi kabul etti, gelmeye hazır" dedi.

Bu flaş gelişme sarı-kırmızılı yönetimde sıcak saatler yaşanmasına neden oldu. Yöneticiler İngiltere'ye giderek hem Chelsea kulübüyle, hem de Drogba ile masaya oturup transfer şartlarını konuşacak. Öte yandan Chelsea'nin yeni hocası olacağı belirtilen Villas-Boas'ın Drogba'yı takımda düşünmediği, bunun üzerine yıldız futbolcunun G.Saray'a "evet" dediği öğrenildi. Sportif koordinatör Bülent Tulun ise Drogba konusunda "Henüz ortada bir şey yok" demekle yetindi.


Züb hazırla 55.99 $ ını
"Only a human mind could invent something insipid as love"