Eylül 30, 2024, 02:29:31 öö

Gönderen Konu: "Galatasaray sözünü tutmadı"  (Okunma sayısı 937 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Galatasaray sözünü tutmadı"
« : Eylül 09, 2010, 10:48:18 öö »
Wolfsburg Menaceri Dieter Hoeness, Galatasaray'ın Misimoviç için kendilerine 8  milyon Euro'luk teminat mektubu göndermesi gerektiğini söyledi ve uyardı: Sezon sonuna kadar teminatı yatırmaları gerek aksi takdirde...



Galatasaray taraftarını en fazla heyecanlandıran transfer olan Zvjezdan Misimoviç, imzayı atar atmaz Bosna Hersek Milli Takım’ının kampına gitmişti. Bosnalı yıldız henüz Sarı-Kırmızılı formayı giymeden, büyük bir sorun patlak verdi. Wolfsburg Menaceri Dieter Hoeness, Galatasaray’la aralarında teminat mektubuya ilgili büyük bir kriz olduğunu söyledi. Alman basınına açıklama yapan Hoeness, “Misimoviç için anlaştığımız rakam 8 milyon Euro’ydu ve bunun için banka teminatı verilecekti. Ancak Galatasaray sözünü tutmadı ve sadece 2 milyon Euro teminat yatırdılar” dedi. Hoeness’in sözlerinin devamı tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Tecrübeli menacer, “Galatasaray’ın sezon sonuna kadar zamanı var.

Üstü kapalı tehdit etti
Bu süre içerisinde teminatı yatırırlarsa Misimoviç onların futbolcusu olur. Aksi takdirde 2 milyon Euro’yu bir senelik kiralık bedeli olarak sayar, futbolcumuzu sezon sonunda geri alırız” dedi. Wolfsburg’un bu konuyla ilgili yolladığı faksın, Metin Oktay Tesisleri’ne ulaştığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetim ise yapılan bir anlaşma olduğunu, 8 milyon Euro’nun Alman ekibine 3 taksitte ödeneceğini belirtti.