Eylül 29, 2024, 20:42:55 ös

Gönderen Konu: Valencia Fernandes’i Beşiktaş’a Verdi  (Okunma sayısı 1443 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Valencia Fernandes’i Beşiktaş’a Verdi
« : Aralık 01, 2010, 18:14:54 ös »
Valencia ile Manuel Fernandes transferi için masaya oturan Beşiktaşlı yöneticiler, Portekizlinin işini bitirdi.



Paterna'da yapılan görüşmeye Valencia Başkanı Manue Llorente ve teknik sekreter Braulio Vazquez katıldı. Pazartesi günü yapılan ve iki saat süren görüşme sonrası dünkü görüşme sadece 30 dakika sürdü. Görüşmenin sonunda teknik direktör Unai Emery'de toplantıya dahil oldu ve o da Fernandes'in Beşiktaş'a gidişine onay verdi.

Hafta sonunda oynanan maç sonrası Portekiz'e ailesinin yanına giden Fernandes'in İspanya'ya dönüşünden sonra Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geleceği ve yapılacak bu görüşmeden sonra Fernandes'in kararını doğrultusunda transferin netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada sezon başında Malaga'yı kiralık gitmeyi reddeden Fernandes'i Beşiktaş 6 aylığına kiralayacak. Beşiktaş, Fernandes'in bir yıllık alacaklarının tamamını karşılayacak.

Fernandes'e 2,1 milyon euro

Beşiktaş, sezon sonuna kadar kiraladığı Valencia'nın Portekizli ön liberosu Manuel Fernandes'e 6 ay için 2,1 milyon euro ödeyecek. İki gün süren görüşmelerde Beşiktaş oyuncunun 1,1 milyon euro'luk alacağının ilk taksitinin Valencia tarafından ödenmesini istemiş, İspanyol ekibi ise alacağın tamamının Beşiktaş, tarafından ödenmesinde diretmişti.