Ekim 07, 2024, 01:49:40 öö

Gönderen Konu: Bank Asya'da 27.Hafta Geride Kaldı!  (Okunma sayısı 1290 defa)

Çevrimdışı Adembuyuk

  • İleti: 6
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bank Asya'da 27.Hafta Geride Kaldı!
« : Mart 29, 2011, 20:04:36 ös »

Bank Asya 1.Lig’de 27.Hafta, üst sıralarda ki takımlar adına pek te iyi geçmedi.Orduspor ile Boluspor’un karşılaşması berabere bitti ve 2 takımda puan kayıplarına devam etmiş oldu.Sonrasında Tavşanlı  , Karşıyaka deplasmanında berabere kaldı . Ç.Rize ise Altay maçında 2-0ı koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.Düşme hattını ilgilendiren Giresunspor, Akhisar maçı ise haftanın en zevkli maçlarından biri oldu.2 takımda inanılmaz mücadele ettiği müsabaka , Giresunspor’un 1-0lık galibiyeti ile sonuçlandı.Adanaspor, Denizlispor’dan aldığı 1 puan ile lige daha sağlam tutundu.Haftanın süprizi ise Gaziantep B.B.’nin , Mersinimizi 1-0 ile yenmesi oldu.Özellikle 2. yarıda inanılmaz kaliteli futbol oynayan Mersin İdman Yurdu ; şansızlık ve hakem hatalarına birde ilk 11 den 4 sakat oyuncusundan mahrum çıkınca sonuç hüsran olmuştu.Şampiyonluğa inanan şehirimizde biranda ümitsizlik başladı.

27.Haftanın en kolay maçını ise Samsunspor oynadı.Küme düşmeyi garantilemiş Diyarbakırspor’u 5-0 ‘ la geçmeyi başardı.Samsun adına 3 gol atan Zenke, haftanın en iyi oyuncusu olmaya hak kazandı.

Haftanın Hayal Kırıklığı: Özgüç Türkalp

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Mersin İdman Yurdu maçını yöneten Özgüç Türkalp ;  Mersin’in 2. yarıda 2 net penaltısını görmeyerek maçın kaderine doğrudan etki etmiş oldu.Maç içerisinde sertliklere izin veren Türkalp, bazı pozisyonlarda ise sertlik yokken kartına ve düdüğüne başvurdu. Konyaspor Fenerbahçe arasında oynanan ve unutulmayan maçta Anelka’nın elle attığı golü görmeyen Türkalp, bu maç ise Şehmuz’un kafa vuruşunu 2 eliyle karşılayan Antepli oyuncuyu görmeyerek skandal bir karara imza attı.
KAYNAK