Eylül 29, 2024, 06:26:52 öö

Gönderen Konu: Nuri Şahin Cimboma Karşı Sahada  (Okunma sayısı 1087 defa)

Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Nuri Şahin Cimboma Karşı Sahada
« : Ağustos 22, 2011, 14:03:47 ös »
Marca Gazetesi, Nuri Şahin'i manşetine taşıdı. Sakatlığı nedeniyle daha önceki hazırlık maçlarında oynayamayan genç oyuncunun, ilk defa Galatasaray karşısında Real forması giyeceği belirtildi.



Galatasaray’ın Real Madrid ile çarşamba günü Bernabeu’da oynayacağı karşılaşmayla ilgili haberler İspanyol spor medyasının manşetlerini süslemeye devam ediyor. Marca gazetesi, sakatlığı nedeniyle henüz Eflatun-Beyazlı formayı giyemeyen Nuri Şahin’in ilk sınavını Cim Bom’a karşı vereceğini 1. sayfasına taşıyıp, “Real’in incisi Bernabeu’da sahada olacak” başlığını kullandı. Yaklaşık 4 aydır futboldan uzak olan milli oyuncuya, hocası Jose Mourinho’nun Galatasaray maçında görev vereceği belirtildi. Real Madrid konu hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmasa da İspanyol medyası Nuri’nin ağrılarının tamamen geçtiği ve Türk futbolcunun oynamak için sabırsızlandığı öne sürüyor.

Marca gazetesi, Portekizli çalıştırıcının çok önem verdiği Nuri’yi R.Madrid taraftarının görmek için sabırsızlandığını öne sürüp, “Mourinho, süratli futbol oynayan Nuri’nin birkaç ay içinde Avrupa’nın en üst düzey futbolcularından biri olacağına emin. Mou, Nuri’nin önemini iyi bildiğinden sakatlığına rağmen yerine hiçbir oyuncu istemedi. Madrid’de herkes, orta alanda Xabi Alonso ile birlikte oynayacak Türk futbolcunun takımın kilit oyuncularından biri olacağına inanıyor” ifadesini kullandı.